Mocking Trailers, Overly Manly Trailers, Memes, Recuts och Dagens Ranelidare. För mångfalden!

                        Ranelidpremiären

                        Detta är första delen av en parodi-serie av The Ranelid. Detta är också mitt första YouTube-klipp. Det handlar om någon som jag verkligen kan relatera till: Världens. Bästa. Författare! ;)

                        I en av mina mer maniska episoder producerade jag 6 stycken "Dagens Ranelidare" på bara 11 dagar. Jag skrev manus, skådespelade, videoredigerade och lade upp filmerna på YouTube, med nerverna i halsen.

                        Det är långt ifrån det bästa jag har gjort, men jag var helt blå när jag gjorde Dagens Ranelidare. Det är kul att se min inlärningskurva idag. Nya effekter dyker upp. Nya sätt att berätta på. Plötsligt leker jag med en nalle som dansar dubstep. Elva dagar tidigare hade jag sagt att jag aldrig, aldrig skulle våga göra något sådant på YouTube om någon hade frågat mig. Tveklöst. Rädslan är en bitch!

                        Jag har parodierna att tacka för mycket. De visade mig att jag har mycket mer i mig än vad jag trodde. Jag är modigare än jag intalar mig. De lät mig också upptäcka hur lätt jag har för att berätta genom film, och hur många som uppskattar mitt skapande. Det betyder mycket för en märklig kuf som har mycket att säga men mumlar oändligt.

                        Jag har hört ungefär ett1000gånger att jag borde göra fler Ranelidare, men sorry. Den tiden av mitt liv - 11 dagar - är över. Nu gör jag bara sådant där tråkigt tänkartjafs. Ja, och så har jag ju gjort Mocking Trailers och Overly Manly Trailers också ...

                        Det är inte lätt att lägga skrattet på hyllan och låta det ligga kvar och mögla. Det kommer tillbaka och biter en i röven om man inte lyssnar till slut. Så vem vet? The Return of the Ranelid kanske dyker upp en vacker dag, om så jag vill det eller ej.